La Femme Happy Tour by Peugeot - 1.kolo

Prvé kolo golfového turnaja LA FEMME HAPPY Tour by PEUGEOT sa uskutočnilo dňa 8.mája 2015 v prekrásnom golfovom areály Black River Golf Resort v Bernolákove. Vynikajúca nálada, nádherné počasie a množstvo cien kompletne zaplnilo golfové ihrisko dvojicami, ktoré sa prihlásili do turnaja, v ktorom nejde len o výsledok, ale predovšetkým o dobrý pocit z hry, potešenie a stretnutie s priateľmi.

Možnosť výhry nového modelu PEUGEOT 108 bola lákavá pre všetkých. Napokon ho získali manželia František a Jana Marcišovci, ktorým to v 1.kole najlepšie „lietalo“.

Kozmetické balíčky od americkej spoločnosti ORLY, taliansku drogériu FELCE AZZURA a pivo Zlatý bažant si prevzali najlepšie tri dvojice v 1.kole, avšak s lahodným ciderom StrongBow odišiel každý účastník turnaja LA FEMME HAPPY TOUR by PEUGEOT 2015.

Špeciálnou cenou mesačníka La Femme každého kola v turnaji  je vyhlásenie súťaže o najštýlovejšej golfistky každého kola, ktorou sa stala pani Dang Thi Lan Huong. 

Kompletné výsledky 1.kola nájdete TU.

Európske FootGolfové kolo v Malackách!

Vážení členovia a priaznivci FootGolfu,

už tento víkend sa v golfovom rezorte White Eurovalley v Malackách uskutoční 2.kolo európskej footgolfovej túry, European FootGolf Trophy Tour 2015.

Je úspechom, že len pár mesiacov po založení Slovenskej FootGolfovej Asociácie a otvorení 1. FootGolfového ihriska na Slovensku (ihrisko Public v Malackách) si toto ihrisko získalo priazeň slovenských i zahraničných hráčov a práve na tomto ihrisku sa odohrá európske kolo túry.

Všetky informácie o turnaji, ako i registrácii nájdete na stránke www.footgolf.sk.

Všetkým footgolfistom prajeme cez víkend peknú hru!

Black River bližšie k mestu!


Križovatka Triblavina priblíži Black River k hlavnému mestu

 

Vážení členovia a priaznivci rezortu Black River,

Dovoľujeme si Vám dať na vedomie informáciu o začiatku realizácie diaľničného prepojenia Triblavina na Seneckú cestu. Tento dlho pripravovaný projekt vstúpil do realizácie, ktorá bude trvať približne 2 roky s tým, že po jej dokončení sa významne spríjemní cestovanie do rezortu Black River priamo po diaľnici po križovatku Triblavina, z ktorej budú do Bernolákova cca. 2 kilometre.

Viac informácií sa dozviete na internetovej stránke www.ndsas.sk.


S úctou,
Tím Black & White

Slovenská Extraliga Golfu 2015

Vážení členovia,

Dovoľujeme si Vás týmto oboznámiť s novou golfovou súťažou Slovenská Extraliga Golfu 2015, ktorú organizuje náš partner, s ktorým súčasne spolupracujeme už mnoho rokov. Jedná sa o veľmi originálny formát hry družstiev (Singel, Duel a Foursome), ktorý sa hrá formou jedno alebo dvojzápasov (doma/ vonku) s tým, že každý tím môže pozostávať až z 10-tich hráčov. Konkrétneho zápasu sa zúčastnia 4 hráči z družstva. Zápasy sa hrajú nasledovným formátom: 1. flight: jamkovka jednotlivcov 2. flight: duel na rany netto 3. flight: jamkovka dvojíc.

Podrobné propozície extraligy nájdete priložené nižšie alebo na www.pgsgolf.sk.

Pre podporu tejto formy hry sa majiteľ spojeného rezortu Black & White rozhodol udeliť právo bezplatnej hry pre Vašich súperov pre rok 2015 na našich ihriskách. Ako z propozícií vyplýva, Vaša hra na cudzích ihriskách ide na náklady hosťujúcich tímov, takže okrem štartovného nie je družstvo zaťažované žiadnymi ďalšími poplatkami.

Týmto si Vás vzhľadom na hore uvedenú podporu dovoľujeme vyzvať, aby existujúce fankluby, resp. iné priateľské skupiny (seniori a pod.) iniciovali vznik takýchto družstiev, ktoré nás budú reprezentovať na úrovni tejto extraligy, ktorej predpokladáme úšpešný štart, a to už v tejto sezóne. Možnosť prihlásiť sa do tejto súťaže je do 30.04.2015.

Prajeme Vám veľa golfových úspechov na úrovni novej Slovenskej Extraligy Golfu 2015!

S úctou,
Tím Black & White

Otvárací Povrázkový Turnaj EGPC

Vážení golfoví priatelia,


Po úspešnom otváracom turnaji v Bernolákove si Vás dovoľujeme pozvať na Otvárací Povrázkový Turnaj EGPC 2015, ktorý sa uskutoční 11.04.2015 v golfovom rezorte White Eurovalley v Malackách s kanón-štartom o 10.00 hod.

Ako je už tradíciou, turnaj sa bude hrať formou hry Texas Scramble dvojíc, kedy dohrávanie do jamky bude možné nahradiť použitím spoločného špagátu, ktorého dĺžka bude stanovená na základe spoločného hracieho HCP.

Prihlásiť sa môžete na serveri SKGA, alebo na emailovej adrese infos@golf.sk, kde taktiež prosíme o nahlasovanie dvojíc na turnaj.

Príďte s nami spoločne zahájiť golfovú sezónu 2015 v rezorte Black & White!

S úctou,
Black & White team

Najkrajšia jamka na Slovensku

Dňa 10.03.2015 sa v Bratislave konalo slávnostné odovzdávanie ocenení Zlatý Albatros pod záštitou slovenského časopisu Golf. Redakcia cenou Zlatý Albatros každoročne odmeňuje nielen pozoruhodné výkony jednotlivcov, hodnotné golfové turnaje a túry, ale aj tých, ktorí rôznorodou formou prispievajú k rozvoju golfu na Slovensku.

Zároveň boli ocenení víťazi v čitateľskej ankete časopisu o najobľúbenejšie ihrisko, jamku a klub roku 2014. V kategórii Najkrajšia jamka roku 2014 bola slovenskými golfistami opäť zvolená jamka č.7 golfového ihriska Black River, čím obhájila ocenenie najkrajšej jamky na Slovensku z roku 2013. Ocenenie Najkrajšia jamka 2014 prevzal prezident klubu Golf and Country Club Bratislava Bernolákovo a majiteľ golfového rezortu, Ing. arch. Jaroslav Kachlík.

Výhercom ostatných kategorií gratulujeme a zároveň ďakujeme všetkým, ktorí sa ankety zúčastnili. Veríme, že si čo najviac užijete jamku č.7 i tento rok!

S úctou,

Black & White Team

 

Golfová sezóna v GCCBB zahájená!

Vážení golfoví priatelia,

V sobotu 28.03.2015 sme Otváracím Povrázkovým Turnajom GCCBB 2015, ktorého sa zúčastnilo vyše 70 hráčov, oficiálne zahájili golfovú sezónu 2015 v golfovom rezorte Black River! Ďakujeme všetkým zúčastneným za ich účasť a veríme, že i napriek chladnejšiemu počasiu si tento spoločenský turnaj užili.

Blahoželáme i nasledovným výhercom:

 

Kategória Park:

1. miesto: Jančík Peter, Vaškovič Ladislav

2. miesto: Matta Ladislav, Slobodník Marek

3. miesto: Bezák Anton, Bezáková Milada

 

Kategória Black River:

1. miesto: Dang Thi Lan Huong, Nguyen Huu Nhiem

2. miesto: Liba Jakub, Miškovič Peter

3. miesto: Marciš František, Kostroň Peter

 

Nakoľko je týmto sezóna 2015 oficiálne zahájená, už tento víkend Vás pozývame na naše pravidelné HCP turnaje v golfovom rezorte Black River.

Tí z Vás, ktorí sa Otváracieho turnaja GCCBB nemohli zúčastniť pozývame už dnes na Otvárací Povrázkový Turnaj EGPC, ktorí sa uskutoční 11.04.2015 v golfovom rezorte White Eurovalley v Malackách.

Všetkým členom a priaznivcom golfu želáme úspešnú golfovú sezónu 2015!

Black & White Team


Víťazi - Otvárací Povrázkový Turnaj GCCBB 2015

Víťazi - doplnkové súťaže

Otvárací Povrázkový Turnaj GCCBB

Vážení golfoví priatelia,


Dovoľujeme si Vás pozvať na Otvárací Povrázkový turnaj GCCBB 2015, ktorý sa uskutoční 28.03.2015 v golfovom rezorte Black River v Bernolákove s kanón-štartom o 10.00 hod.

Ako je už tradíciou, turnaj sa bude hrať formou hry Texas Scramble dvojíc, kedy dohrávanie do jamky bude možné nahradiť použitím spoločného špagátu, ktorého dĺžka bude stanovená na základe spoločného hracieho HCP.

Prihlásiť sa môžete na serveri SKGA, kde taktiež nájdete kompletné propozície turnaja, alebo na emailovej adrese marketing@golf.sk, kde taktiež prosíme o nahlasovanie dvojíc na turnaj.

Príďte s nami spoločne zahájiť golfovú sezónu 2015 v rezorte Black & White!

S úctou,
Black & White team

Otváracie hodiny recepcie

Váźení členovia a golfoví priatelia,

Dovoľujeme si Vás informovať o otvorení recepcií v oboch našich rezortoch, a to nasledovne:

14.-15.03.2015 (víkend): 10.00 - 14.00 hod.

16.-20.03.2015 (týždeň): ZATVORENÉ

21.- 22.03.2015 (víkend): 9.00 - 17.00 hod.

23.- 27.03.2015 (týždeň): 10.00 - 14.00 hod.

28.- 29.03.2015 (víkend): 8.30 - 18.00 hod.

Nasledujúce dni budú otvorené podľa nižšie priložených otváracích hodín. V prípade zatvorenia recepcie prosíme hráčov, aby sa hlásili u vrátnika alebo greenkeeper-a rezortu.

 
 

ZMENY V ROKU 2015

Vážení členovia a golfoví priatelia,

Dovoľujeme si Vás informovať o zmenách, ktoré nadobudnú platnosť v Black & White Golf Resort Bratislava v roku 2015.


 

1. Dlhodobé členstvo EGPC v Malackách.

V roku 2015 sme sa rozhodli o vytvorenie dlhodobé členstva v Malackách. Kompletné informácie o dlhodobom členstve nájdete v sekcii "Členstvá":

 

 

2. Zrušenie členstiev Basic 10 a Basic 20 a vytvorenie zjednoteného členstva BASIC

Členstvá Basic 10 a Basic 20 sme zlučili do spojeného členstva BASIC. Kompletné benefity tohto členstva nájdete v sekcii "Členstvá".

 

3. Rozšírenie exkluzívnej reciprocity

Benefit exkluzívnej reciprocity sme sa rozhodli doplniť do benefitov členstiev Park, Black RIver, Rezort GCCBB, White a Rezort EGPC. Karta umožňujúca exkluzívnu reciprocitu je vystavená na požiadanie.

 

4. Zmeny v členstve TRAVEL

Do benefitov členstva TRAVEL bol pridaný benefit 2 x fee na našich alebo partnerských ihriskách (podľa dostupnosti).


Veríme, že si za svoj domovský golfový klub v roku 2015 opäť zvolíte spojený rezort Black & White, ktorý má pre Vás pripravených ešte niekoľko noviniek, ktoré budeme zverejňovať počas roka.

Všetci majitelia členstiev, ktoré im umožňujú bezplatnú hru majú už od dnes opäť možnosť hry na ihriskách Park, Sand a Pine. Ostatní členovia smú hrať len po dohode s vedením klubu.

Ďakujeme za Vašu predošlú priazeň a veríme, že budete s našimi ihriskami spokojní aj v roku 2015!

Black & White Team